Delta consumentenkrediet

Laat ons eerst kennismaken.

Delta is sinds 1972 actief in de kredietsector. Een vorige generatie startte vanuit het niets een vennootschap voor kredieten, mét know-how op financieel vlak en vooral met een realistische kijk!

Meer dan 50 jaren later kiest Delta nog steeds voor een persoonlijke aanpak zonder tussenpersonen.

Generatiewissel

In de laatste jaren van de vorige eeuw werd de fakkel stilaan doorgegeven aan Ilse Vandenbulcke.

Na Herwijn Vandenbulcke gaat Ilse Vandenbulcke verder op dezelfde dynamische, eerlijke en persoonlijke manier.

Ilse kent elke klant en houdt dat contact levend via mail, telefoon en door elkaar te zien.

Om mee te blijven met de eisen van een veranderende maatschappij en wetgeving is de Raad van Bestuur ondertussen uitgebreid. Zij zien erop toe dat elke wettelijke nieuwigheid correct wordt toegepast, en zorgen voor de organisatorische opvolging.

Op die manier staat Ilse Vandenbulcke in contact met haar publiek geruggesteund door haar Raad van Bestuur.

Ilse Vandenbulcke Afgevaardigde bestuurder

Dit doen we voor u

  • We beantwoorden uw vraag naar geld. Dit doen we op uw maat: vanuit uw situatie gaan we zoeken wat de mogelijkheden zijn, en hoe we die kunnen bereiken.
  • Bij het realisaren van het krediet krijgt u steeds een open en duidelijke uitleg over alle nodige stappen. We leggen bij elk document dat u ondertekent uit wat u tekent en wat de gevolgen zijn.
  • Eens het krediet een feit is, blijven we open staan voor mogelijke vragen en proberen we een gepast antwoord te geven bij eventuele problemen.

Waarom kiezen voor Delta?

Bij de keuze voor een krediet is VERTROUWEN heel belangrijk. In ons klantenbestand heeft meer dan de helft al verschillende consumentenkredieten afgesloten!

Bovendien kunt u bij Delta ook terecht voor andere vragen op financieel vlak . Als wij zelf geen antwoord kunnen bieden, dan kunnen wij u meestal doorverwijzen naar andere deskundigen.

Contacteer ons Doe de berekening